Uitlegvideo bestelprocedure - Ophang-systemen.nlHoroscoop: vrijdag 16 november 2019

Ram 21/3 - 19/4Wanneer je iets moet oplossen, reken dan niet te snel op hulp van anderen. Je zult het meestal toch gewoon zelf moeten bedenken. Maar je bent zelf toch zeker wel creatief genoeg? Wees dus niet zo bang dat het je niet gaat lukken. Maak je borst maar nat voor een nieuwe vlam! Venus staat een verse liefde niet in de weg. Ook als je al een relatie hebt, staat de liefde centraal. Je verwent je geliefde graag met mooie spullen of een zelfgekookt romantisch etentje. Kijk uit dat je niet overdrijft.

Advertentie - Lees hieronder verder

Stier 20/4 - 20/5Lichamelijk en emotioneel zit je prima in je vel. Je voelt je als het ware als een vis in het water. Singles hebben het meeste succes met kortstondige flirts. Iets serieus en duurzaams zit er niet in. Verwacht er gewoon niet te veel van. Met shoppen heb je mazzel. Wanneer je niet kunt tegen het flirterige gedrag van je partner, zeg er dan iets van. Andersom wordt het vast ook niet getolereerd. Blijf dus met elkaar in gesprek over dat soort zaken.

Tweelingen 21/5 - 20/6Een ouder iemand kan jou vandaag geluk brengen. Dat kun je op meerdere manieren opvatten. Misschien word je verliefd op een ouder persoon, of je krijgt hulp van je ouders of familieleden. Houd in ieder geval je ogen open. Hopelijk heb je vandaag een dinertje gepland; onder invloed van Venus zijn je kookkunsten fenomenaal. Daarbij ben je ook nog eens prettig gezelschap. Je geniet van mooie en dure spullen. Je kleedt je ook perfect. Houd je inkomsten en uitgaven in balans.

Kreeft 21/6 - 22/7Als single is de kans groot dat je tegen een nieuwe liefde aanloopt. Het kost je daarbij geen enkele moeite om je gevoelens te laten zien. Je serieuze en verantwoordelijke kant is nog steeds op vakantie. Het is luieren en feesten wat de klok slaat. Het is een gunstige periode om op reis te gaan. Het hakt niet volledig in je financiën én je kunt leuk reisgezelschap vinden. Waar wacht je nog op? Zet die stap dan gewoon!

Leeuw 23/7 - 22/8Je denkt al snel dat een ander alles mooier heeft en beter weet. Toch is het het beste om bij je eigen smaak te blijven. Je kunt je erg ongemakkelijk gaan voelen, wanneer je jezelf de stijl van een ander aanmeet. Als er nog spanningen zijn tussen jou en je geliefde, strijk die dan nu glad. Jullie staan er allebei voor open. Voor de rest verloopt het contact met anderen zeer soepel. Er zit zelfs een nieuwe vriendschap in. Onderhandelingen kunnen nu zeer succesvol zijn.

Advertentie - Lees hieronder verder

Maagd 23/8 - 22/9In een relatie blijft het toch altijd een kwestie van geven en nemen. Is dat bij jou wel in evenwicht? Het zou goed voor je zijn om de toekomst wat positiever in te zien. Stel je dus ook positiever op, dan wordt het misschien nog bewaarheid ook. Het is belangrijk dat je ook in de liefde je verstand bij elkaar houdt. Dat is immers ook hard werken. Laat je dus niet in alle situaties geheel door je emoties leiden.

Weegschaal 23/9 - 22/10Het lijkt soms of er geen einde aan je werk komt. Heb je net een taak af, staat de volgende alweer voor de deur. En het is altijd hetzelfde. Misschien helpt het om voor jezelf doelen te stellen. "Als ik dit af heb, mag ik mezelf belonen". Je hebt wat onenigheden met je partner. Probeer zo diplomatiek mogelijk te handelen, dan kunnen jullie misschien vrede stichten. Blijf dus niet te lang doordrammen over hetzelfde punt, maar sluit compromissen.

Schorpioen 23/10 - 21/11Er komt nieuws uit een onverwachte hoek. Hoe klein het ook is, het brengt je van je stuk. Zoek naar een snelle en niet al te ingewikkelde oplossing. Je kunt een ander wel alles laten doen, maar dan zul je je niet thuisvoelen in de nieuwe situatie. Neem dus zelf de leiding, dan weet je wat er gebeurt en hoe het gedaan wordt. Je krijgt een welkome uitnodiging. Je zat er al lang op te wachten en eindelijk is het zover.

Boogschutter 22/11 - 21/12Je hebt op je werk een hele prestatie verricht en ieder is vol lof over je. Ga nu niet naast je schoenen lopen, je zult nog steeds hard moeten werken. Je hebt je sporen verdiend. Die kun je gebruiken bij eventuele onderhandelingen. Het staat in ieder geval mooi op je CV. Het zou bevorderend werken voor de werksfeer om eens wat meer respect te tonen voor je collega's. Ze vinden je soms erg bot en dat wordt je niet in dank afgenomen. Het is niet alleen fijner voor je collega's, maar ook voor jou. Ze zullen zich dan ook collegialer naar jou toe opstellen.

Steenbok 22/12 - 19/1Je krijgt ergens je zin niet in en dat lijkt in eerste instantie een enorme tegenslag. Toch zal dit anders blijken uit te pakken. Je krijgt er een hele mooie nieuwe kans voor in de plaats, misschien wel een betere. Weet hoe ver je kunt gaan en trek op tijd weer terug in je schulp. Sommige dingen kun je beter voor jezelf houden. Het is vandaag een zonnige dag, misschien niet buiten, maar wel in jouw leven.

Waterman 20/1 - 19/2Op het moment wil niets lukken. Je kunt mensen telefonisch niet bereiken, de berichten die je zou krijgen komen maar niet en dan crasht je computer ook nog eens. Het lijkt wel alsof je even niet mag communiceren. Misschien kun je het daar maar beter even van nemen. Een collega probeert je voorbij te streven en nog wel over jouw rug ook. Wees dus op je hoede en ga uit van je eigen kwaliteiten. Ga niet mee in het spel van de ander.

Vissen 20/2 - 20/3Je wendt alle tact aan die je in je hebt, maar toch weet je deze situatie niet op te lossen. Je kunt alleen maar hopen dat het met een sisser afloopt. Soms kun je gewoonweg niet voorkomen dat er problemen ontstaan. Je wordt helemaal gek van technische problemen, want je moet nu juist zoveel regelen. Misschien is het een teken. Doe het even rustig aan, wordt jou gezegd. Dat is nog niet eens zo gek.


Video: Bax Totaalrecreatie | Tenten - Voortenten - Kampeer artikelen - Tuinmeubelen - BBQ - Outdoor

Horoscoop: vrijdag 16 november 2019
Horoscoop: vrijdag 16 november 2019 images

2019 year
2019 year - Horoscoop: vrijdag 16 november 2019 pictures

Horoscoop: vrijdag 16 november 2019 recommend
Horoscoop: vrijdag 16 november 2019 advise photo

Horoscoop: vrijdag 16 november 2019 images
Horoscoop: vrijdag 16 november 2019 foto

Horoscoop: vrijdag 16 november 2019 Horoscoop: vrijdag 16 november 2019 new images
Horoscoop: vrijdag 16 november 2019 new pictures

pics Horoscoop: vrijdag 16 november 2019
photo Horoscoop: vrijdag 16 november 2019

Watch Horoscoop: vrijdag 16 november 2019 video
Watch Horoscoop: vrijdag 16 november 2019 video

Communication on this topic: Horoscoop: vrijdag 16 november 2019, horoscoop-vrijdag-16-november-2019/
Discussion on this topic: Horoscoop: vrijdag 16 november 2019, horoscoop-vrijdag-16-november-2019/ , horoscoop-vrijdag-16-november-2019/

Related News


Baselworld 2015: What The Men Were Wearing
How to Practice Tibetan Buddhism
Choosing an Urgent Care Center That’s Right for You
Reframe What You Think About Depression
Sweet Potato Oatmeal Is A Thing—Here Are 6 Delicious Ways To Make It
How to seriously raise your summer entertaining game
How to Diagnose a Yeast Infection at Home
11 Ways to Build Your Best Cardio Workout
20 Chic Updo Hairstyles for Modern Classic Looks
Sirloin Steak with Golden Onions
4 Effective Ways To Treat Pimples Under The SkinDate: 12.12.2018, 17:35 / Views: 73233